Kedves Olvasó!


Szeghy Karolina vagyok, 1978-ban születtem Budapesten, azóta Érden élek. Két kislányom van.

15 éves korom óta írok verseket, de amikor megszületett a nagyobb lányom, akkor vele együtt megszülettek az első mesék is. Gyermekkorom óta szeretem a meséket és az irodalmat, most is szívesen olvasok meséket és ifjúsági történeteket a gyerekeimnek.

Mély nyomot hagyott bennem, hogy gyerekkoromban többször is találkozhattam személyesen Csukás Istvánnal.

Úgy gondolom, hogy gyermekkorban nagyon fontos a személyes találkozás, ezért szívesen olvasok fel gyerekeknek a meséimből előadásokon vagy rendezvényeken.

Szabadidőmet a családommal töltöm. Szeretünk utazgatni, sétálni, kirándulni, sportolni és mindenféle kreatív tevékenységet. Szívesen varrok. Imádom az ünnepeket és az ezekkel kapcsolatos készülődést. Régi karácsonyi képeslapokat és gyermekkorom játékait gyűjtöm. Szívesen olvasok és szeretem Frank Sinatrát.

Nagyon fontosnak tartom a mesék és a könyvek megszerettetését gyermekkorban, mert így lesz később jó olvasó és irodalomszerető a gyermek.

Kiemelt téma


Kiemelt téma

Kiemelt téma

A mesék, mint saját szellemi alkotásaim teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. Annak bármely része, tartalma Szerző kizárólagos előzetes írásbeli hozzájárulásával használható fel bármilyen formában. A mesék cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.