Kedves Olvasó!


Amennyiben rendelni szeretne a mesekönyvekből, megteheti az alábbi űrlap kitöltésével.

Igény esetén a mesekönyveket névre szólóan, dedikálva küldöm. :)

Postázási név:
Irányítószám:
Város neve:
Utca neve, házszám:
E-mail cím:
Mesekönyv címe:
Számlázási adatok:

Milyen módon szeretnél fizetni?

átutalás

A rendeléshez el kell fogadnod az Adatkezelési szabályzatot.

elfogadom
nem fogadom el


Adatvédelem: Kérem, hogy olvassa el az Adatkezelési szabályzatot! ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

POSTAKÖLTSÉG: A postaköltség a megrendelőt terheli. A postázás minden esetben ajánlott szolgáltatással történik. A pontos postaköltség a visszaigazoló elektronikus levelünkben található, a rendelt termékek súlyának és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően! Az aktuális postai díjszabás az alábbi oldalon érhető el: BELFÖLDI POSTAI DÍJAK

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelés kitöltésével hozzájárulok az adataimnak az adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerinti kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy adataimat az adatkezelő harmadik fél részére nem adja ki, illetve azokat a megrendelt könyv továbbításán kívül más célra nem használja fel.

Amennyiben további kérdése van, küldjön e-mailt a karolina.szeghy@gmail.com e-mailcímre!


RENDELHETŐ

Csumpi újabb kalandjai
A mesekönyvben Csumpi; a gonosz erdei manó kalandjairól olvashattok. Csumpi most is számtalan különös lénnyel találkozik, melyből mindig jó kis kalamajka kerekedik. Újra találkozhattok Ködkészítő Ködmönös Bogárral és az aprócska Nudlival is. A mesék végére bizony kiderül, hogy Csumpi nem is annyira gonosz, és igazán szerethető erdei manó.

Ajánlom 3-10 éves korig

Ár: 1.980 FtRENDELHETŐ

Karácsonyi ajánlat: Lucskos Csumpi kalandjai és Csumpi újabb kalandjai mesekönyvek, vedd meg mindkettőt akciós áron!

Ár: 3.480 FtRENDELHETŐ

Nagy szupererőkönyvem
Melyik gyerek ne szeretne szuperhős lenni? A szuperhősnek azonban szuperereje is van. Na de honnan tehetnének szert szupererőre?

Mesekönyvünk az óvodás és a kisiskolás korosztályt próbálja meg rávezetni arra, hogy felismerjék, mindenkinek van szuperképessége, szuperereje, csak meg kell tanulni használni ezeket. És mik ezek a képességek? Például kedvesség, figyelmesség, megértés, elfogadás, udvariasság, empátia, pozitív szemlélet, felelősségtudat, együttműködő képesség, tehát csupa olyan tulajdonság, amiket ha elsajátít, gyakorol és alkalmaz a mindennapokban, akkor meglátja, mennyi mindent el tud velük érni, milyen könnyedén veszi majd az akadályokat, és talán még a zárt ajtók is kinyílnak előtte.

Adjuk át gyermekeinknek azt a viselkedési mintát, amelytől azzá a szuperhőssé válhatnak, akik szebbé és jobbá teszi a világot!

Ár: 3.300 Ft


RENDELHETŐ

Nagy egészségkönyvem
Az óvodás és kisiskolás gyermekek növekedésének és egészségének szempontjából korántsem mindegy, mennyit mozognak, és hogyan táplálkoznak. A helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód rossz szokásokat alakít ki, melyeket később nehéz megváltoztatni. A fejlődő szervezetnek minőségi ételekre van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradjon. A testi aktivitás pedig nagy jelentőséggel bír a gyermeki szervezet biológiai -, egészségi - és érzelmi fejlődésében, de fontos szerepet játszik a szociális kapcsolatok fejlődésében is. Hogyan neveljük gyermekeinket egészségtudatos magatartásra? Hogyan tanítsuk meg őket arra, hogy mi az egészséges, és mi nem? Milyen módszerekkel szerettethetjük meg velük a sportot, és ösztönözhetjük őket több mozgásra? Kötetünkben található rövid mesék ezekben próbál meg segítséget nyújtani.

Ár: 3.300 Ft
RENDELHETŐ!

Nagy pozitívkönyvem
Légy pozitív!
De hogyan?
Mesekönyvünk az óvodás és a kisiskolás korosztály részére mutatja be a pozitív gondolkodás fontosságát. A cél nem az, hogy a gyermekek figyelmen kívül hagyják a negatív dolgokat, hanem hogy megtanulják élvezni a körülöttük lévő világot, értékelni a családot és a barátokat, hogy bátran próbáljanak ki új dolgokat, és kitartóak maradjanak még akkor is, ha nem alakul minden a terveik szerint. Mesék, melyek fejlesztik a gyermekek személyiségét, képességeit, hogy pozitívan álljanak az élet dolgaihoz, fejlesztik a "képes vagyok rá" hozzáállásukat. Mesék, melyek segítenek a gyerekeknek abban, hogy észrevegyék magukban és maguk körül azt, ami értékes. Mesék, amelyek megtanítják őket arra, hogy minden napban találják meg a pozitívumot, ami értelmet ad az adott napnak. Mesék, amelyek segítségével könnyebben elérhetik a céljaikat, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatnak.

Ár: 3.300 Ft

RENDELHETŐ

Izgalmak és kalandok 3 percben!

Kedves és szórakoztató állatmeséink kiváló olvasmány a legkisebbeknek, akiknek a figyelmét még nem lehet hosszú mesével lekötni, valamint a telhetetlen nagyobbacskáknak, akiknek egy mese nem elég, folyton még egyet szeretnének.
Ugye neked is van legalább 3 perced mesét olvasni a gyermekednek?

Ár: 1.400 Ft


RENDELHETŐ!

Lucskos Csumpi kalandjai
Az erdő sűrűjében - ott, ahol a fák árnyéka is alig látszott -, egy mocsár közepén élt a gonosz erdei manó: Lucskos Csumpi. Lucskos Csumpi nem volt sem szép, sem kedves. Sőt! Azt beszélték róla, olyan go!nosz, hogy a szívét semmi és senki sem tud!ta meglágyítani....
A mesekönyvben Lucskos Csumpi, a gonosz erdei manó kalandjairól olvashattok. Csumpi találkozik tündérekkel és csillagokkal, barátokat szerez, olykor bajba keveredik, néha pedig segítséget nyújt. A mesék végére bizony kiderül, hogy Csumpi nem is annyira gonosz erdei manó.

Ár: 2.000 Ft


RENDELHETŐ!

Lucskos Csumpi színező
Az erdő sűrűjében - ott, ahol a fák árnyéka is alig látszott -, egy mocsár közepén élt a gonosz erdei manó: Lucskos Csumpi. Lucskos Csumpi nem volt sem szép, sem kedves. Sőt! Azt beszélték róla, olyan gonosz, hogy a szívét semmi és senki sem tud!ta meglágyítani....
Kedves kis színezhető rajzok a mese szereplőivel. Ne csak olvass róluk, színezd ki őket!

Ár: 990 Ft

Kiemelt téma


Kiemelt téma

Kiemelt téma

A mesék, mint saját szellemi alkotásaim teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. Annak bármely része, tartalma Szerző kizárólagos előzetes írásbeli hozzájárulásával használható fel bármilyen formában. A mesék cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.