meseíró oldala

Kedves Olvasó!


2012-ben jelent meg először írásom nyomtatott formában, Az én mesém című mesekönyvben; A felhő és a Nap címmel. Ugyanebben az évben a Tollal.hu pályázatán sikeresen szerepelt a Pite, a kis sün és barátai című írásom.

2013-ban szintén Az én mesém másik kiadásában jelent meg A méhecske és a pillangó című írásom, valamint a Kölöknet Különleges Gyermek című pályázatán; A varázstalicska című mesémmel szerepeltem eredményesen. Az Anyakanyar internetes mesetárában két mesémet olvasták fel; A Lucskos Csumpi és A Mikulás csengettyűje címmel.

2015-ben a Garbo Kiadó Mesefelhő című mesekönyvében jelent meg a Mese a kis kék esőcseppről című mesém, majd ugyanezen kiadó 2016-os Mesélő címé mesekönyvében A padlás lakói című mese. Az Irodalmi Rádió pályázatán sikeresen szerepelt a Panni és a kutyus című mesém, mely internetes megjelenésig jutott.

2015-ben a Csodaceruza Magazin által, Csukás István születésnapjára meghirdetett, Pom Pom meseíró pályázatán, kislányommal a 3. helyen végeztünk, a Pattogó Dugattyú című mesénkkel.

2016-ban a Meseszép ajándék című mesekönyvben jelent meg Az aranypettyes őz című mesém.

2016-ban az Irodalmi Rádió elismerő oklevelében részesültem, mint felnőtt meseíró, A konyha lakói című mesémért.

Ugyanebben az évben Szabó Szilárd rajzművész és illusztrátorral közös kiállításunk zajlott az Érd-Parkvárosi Közösségi Házban.

2017-ben a Garbo Kiadó által kiadott Mesehajó című mesekönyvben jelent meg a Az ékszerdoboz lakói című mesém.

2018. januárjában megjelent első saját mesekönyvem, Lucskos Csumpi kalandjai címmel.

Idén előreláthatólag még egy mesekönyvem fog megjelenni a Roland kiadó gondozásában, melyben kalandos mesékről lehetről majd olvasni. A Katica Könyv Műhely által 2018. év végén megjelenő e-könyvben szerepel majd Az űrhajós című mesém.

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság által hamarosan megjelenő Mese, mese, meskete című mesekönyvben két gyermekversem lesz olvasható.

Kiemelt téma

A mesekönyv dedikálva megrendelhető a karolina.szeghy@gmail.com e-mailcímen keresztül.

Kiemelt téma

Kiemelt téma

A mesekönyvet illusztrálta: Szabó Szikla Szilárd